De DUVANO slagplank

DSC 030mall Small


Product omschrijving

De Duvano slagplank is een massief kunststof plank, inwendig versterkt met 4 stalen stangen in de hoeken, over de gehele lengte. Deze wapening zorgt ervoor dat de plank niet kan krom trekken of doorhangen.

Bovendien vermindert de wapening het krimpen en uitzetten bij temperatuurschommelingen.

Afmeting van de plank:  50 x 150 mm met maximale lengte 2800 mm. Wij passen de lengte aan afhankelijk van de afstand tussen de palen. Om de planken onderling te koppelen is er een dubbele pen – gat verbinding aan de uiteinden aangebracht, pennen Ø 25 mm.

slagplank Mediumslagplank2 Medium

Grondstof

Duvano heeft gekozen voor gerecycled LDPE (Low Density Poly Ethyleen) als basismateriaal voor de slagplanken omdat dit een zeer hoge slagvastheid geeft, ook bij lage temperatuur. Dit betekent dat de planken gegarandeerd geen barsten en/of scheuren zullen gaan vertonen, ook niet op plaatsen waar de planken het zwaar te verduren krijgen, zoals naast de doelen. Bovendien heeft dit materiaal een zeer geluiddempende eigenschap. Door toevoeging van UV stabilisator en kleurstof met maximale UV bescherming (klasse 8) wordt het verouderingsproces dusdanig vertraagd dat een levensduur van minimaal 10 jaar gegarandeerd wordt. Bovendien zorgt LDPE ervoor dat het geluid sterk gedempt wordt en de omgeving dus minder overlast te verduren krijgt.

Afwerking en aanzicht

Het oppervlak is licht glanzend en generfd, de kleur is door-en-door.

Omdat wij kleurstoffen met de hoogst mogelijke UV bescherming gebruiken is verkleuring (verbleking) beperkt tot 5% over de eerste 10 jaar.

Technische tekening

{gallery}slagplank technische tekening{/gallery}

Vind een dealer bij u in de buurt

Options
Category (optional)
Tags (optional)

Dealers
Geen Resultaten.